Утфельні насоси. Досвід Франції
02.03.2016

Як всі ми знаємо, французський ринок цукру є одним із найбільших в Європі. Відповідно, французські виробники цукру, як і їх німецьки колеги — одні із найбільших та передових підприємств цієї галузі. Не дивно, що погляди українських переробників цукрової сировини часто спрямовані саме в ту сторону. Як там справи? Як організований процес переробки буряку? Який рівень автоматизації цукрового підприємства в Європі? Завдяки чому досягається безперервність процесу переробки цукрової сировини в сезон? Яке технологічне обладнання встановлено та використовується у виробників цукру в Європі? Чим перекачують утфель першого продукту у Франції? Чи відрізняється у них насоси, що перекачує маточний утфель, від насосів на перекачку утфелю І, ІІ та ІІІ продукту? Які типи насосів об’ємного типу використовують для перекачування в’язкого, абразивного або агресивного продукту цукрового виробництва в Європі?

Відповісти на всі ці питання в рамках однієї статті практично неможливо. Тим не менш, фахівці компанії ЛОГРУС постаралися розкрити «таємницю», чим французькі цукрові гіганти перекачують такі складні продукти цукрового виробництва, як утфелі I і II продукту, матковий утфель, біла і зелена патоки у себе на виробництві. І чому французькі цукрові гіганти роблять це успішно вже 40 років. У чому полягає секрет, вірніше одна зі складових секрету отримання великих показників виходу цукру на тонну переробленого буряка. І як за допомогою в принципі недорого обладнання гарантовано зберегти кристали цукру протягом усього процесу виробництва, особливо у продуктовому відділенні цукрового заводу. Загалом, завдання купити утфельні насоси в Україні після прочитання цієї статті має стати суттєво усвідомленішим. Сподіваємося, що ця стаття також зможе продемонструвати рішення, який тип насоса для утфелю вибирати і чому висока швидкість роботи невеликого за розміром утфельного насоса роторного типу з відносно низькою ціною може виявитися для Вашого виробництва напрочуд дорогим задоволенням.

А ще ми сподіваємося, що в результаті ознайомлення з нашою статтєю Ви побачите, як низька швидкість обертів валу утфельного насоса безпосередньо впливає на отримання якісного фінального продукту цукрового виробництва. Оригінал статті опубліковано в журналі «Цукор України». Гарного читання!

Стаття у форматі pdf

Новi надходження:
Logrus_Ukraine_Chocolate_pump_small
Перші згадки, етимологія, країни-виробники, збір бобів і технологічні аспекти виготовлення шоколаду....
Logrus_Broquet_BBMC_massecuite_pumps
Як всі ми знаємо, французський ринок цукру є одним із найбільших в Європі. Відповідно, французські...
logo

Logrus - провідний постачальник обладнання для в’язких продуктів